این مطلب برای شماست که عقیده دارید طعم قهوه فقط طعم قهوه خالص! از دور و بر این دیدگاه را خیلی میشنویم که: “ترکیب قهوه با شیر؟ نه ممنون، من فقط قهوه خالص میخورم!” ما این دسته از افراد را به عنوان قهوه نوشهای واقعی میشناسیم که معمولا دانه قهوه خریداری میکنند تا یک قهوه باکیفیت برای خودشان درست کنند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، احتمالا مطالبی در مورد دمآوری قهوه با ابزار کمکس را شنیدهاید. مطلب زیر در مورد دمافزار کمکس و قهوه کمکس است.
برای دمآوری قهوه با کمکس چه چیزهایی لازم داریم؟
- دانه قهوه یا قهوه آسیاشده
- آب
- دمافزار کمکس
- کتل برقی
- ترازو تایمردار
- فیلتر کاغذی
- فنجان یا ماگ
دستورالعمل طرز تهیه
دانههای قهوهای که خریداری کردهاید وزن کنید. برای یک کمکس ۶ کاپ، به ۴۲ گرم قهوه نیاز داریم. میزان قهوه و آب مورد استفاده میتواند نسبت به نوع قهوهای که دم میکنید و کیفیت قهوه مورد نظری که میخواهید بهدست بیاورید متفاوت باشد. بهطور کل، میتوانید با ۷۰۰ گرم آب و حدود ۵۰ گرم قهوه شروع کنید تا کم کم نسبت به قدرت طعم قهوه نهایی موردنظر، این نسبتها را به صورت شخصی تنظیم کنید.
دانههای قهوه را به اندازه درشتی نمکهای دریایی آسیاب کنید.
فیلتر را آماده کنید
2_ فیلتر را طوری درون کمکس قرار دهید که یک تای از دهانه خارج و تاهای دیگر در جهت مخالف دهانه قرار داشته باشد. به زبان ساده، یک قیف درست کنید و آن را درون دهانه کمکس قرار دهید.
3_ کمکس را گرم کنید
نوبت شستن فیلتر کاغذی و گرم کردن اولیه کمکس است.
برای اینکار، کمی آب داغ درون کمکس بریزید. در این مرحله، دمافزار گرمای اولیه را به دست آورده، فیلتر به دیوارههای کمکس میچسبد و طعم کاغذ را حذف میکند.
آب شستوشو را از مخزن اصلی کمکس خالی کنید.
قبل از شروع این مرحله، لازم است که تایمر را فعال کنید. به آرامی قهوه را درون کمکس بریزید. بعد از انجام اینکار لازم است که کمکس را کمی تکان بدهید و با استفاده از قاشق کمی آن را هم بزنید تا مطمئن شوید گرهای در قهوههای آسیاشده وجود ندارد. اینکار همچنین باعث صاف شدن سطح قهوهها درون کمکس میشود.
حالا که لایه اولیه قهوه را درون کمکس دارید، دو برابر میزان قهوه آسیاشده، آب داغ بریزید. اینکار را به آرامی انجام دهید و از ریختن آب در طرفین فیلتر خودداری کنید. کم کم متوجه میشوید که با اضافه شدن آب، حجم قهوهها افزایش پیدا میکند یا به اصطلاح “شکوفا” یا “اشباع” میشود. ۴۵ تا ۵۵ ثانیه، مکث کنید تا به یک اشباع یکدست برسید. حدود ۲۰۰ گرم آب داغ برای این مرحله مورد نیاز است.
از مرکز کمکس شروع کنید و آب را بهصورت حلزونی اضافه کنید. دوباره حواستان باشد که روی فیلتر آب نریزد و فقط روی قسمتهای تیرهتر آب بریزید. اجازه دهید که آب بهقدری درون پودر قهوه نفوذ کند که سطح آن فقط یک اینچ تا فیلتر فاصله داشته باشد. این مرحله حدودا یک دقیقه زمانبر است.دو مرتبه دیگر به همان روش بالا آب داغ را اضافه کنید.
دیگر به مرحله آخر دمآوری کمکس نزدیک شدهاید. بین ۲ الی ۳ دقیقه اجازه بدهید که دمآوری قهوه انجام شود.
در این مرحله فیلتر کاغذی را خارج کنید.
در این مرحله، دمافزار کمکس را به آرامی بچرخانید و قهوه را سرو کنید!
قهوه را درون فنجان بریزید و اوقات خوشی را با دوستان و خانواده در کنار قهوه کمکس بگذرانید. برای اینکه قهوه درون کمکس را گرم نگهدارید، میتوانید از وارمرهای مخصوص استفاده کنید.
کلام آخر
دمآوری قهوه با کمکس یکی از روشهای دمآوری قهوه، به شیوه اصیل است. دمآوری قهوه با کمکس، به توانایی و مهارت زیادی نیاز دارد، بنابراین، شاید بار اول به نتیجه دلخواه نرسید. نگران نباشید! با تمرین بیشتر نتایج بهتری میگیرید. قبلا هم به شما گقتیم: باید این قدر تمرین کنید که به قهوه موردنظرتان برسید! پیشنهاد میکنیم با استفاده از ابزار کمکس، مانند یک حرفهای قهوه درست کنید و عکس فنجان قهوهتان را با ما به اشتراک بگذارید. بسیار مشتاق هستیم که تجربه شما را بشنویم!