دمآوری قهوه با فرنچپرس، بسیار آسان است و سادهترین روش برای شروع یادگیری قهوههای دمی است. درست کردن قهوه با فرنچپرس، فقط ۴ دقیقه طول میکشد و اگر مشتاق کشف این سفر هستید، این مقاله در تسلط به این تکنیک کمکتان میکند. ما در اینجا گام به گام دمآوری قهوه با فرنچپرس را آموزش دادیم و اطمینان حاصل میکنیم که در پایان مقاله دانش و اعتماد به نفس کافی برای درست کردن یک فنجان قهوه فرنچپرس لذتبخش را خواهید داشت. بیاید شیرجه بزنیم و ترکیب جادویی هنر و علمی که در دمآوری قهوه با فرنچپرس وجود دارد را کشف کنیم.
برای دمآوری قهوه با فرنچپرس چه چیزهایی لازم داریم؟
- دانه قهوه یا قهوه آسیاشده
- آب
- دمافزار فرنچپرس
- کتل برقی
- ترازو تایمردار
- فنجان یا ماگ
دستورالعمل طرز تهیه
پیشنهاد ما برای فرنچپرس دو کاپ، نسبت (۱:۱۵) ۲۰ گرم قهوه و ۳۰۰ گرم آب است.
قهوه آسیاشده را داخل مخزن فرنچپرس بریزید.
ریختن آب روی قهوههای آسیاشده را شروع کنید. در این مرحله، آب داغ را دو برابر قهوه برای خارجشدن گازهای قهوه اضافه کنید. اجازه بدهید قهوه حدود ۳۰ ثانیه شکوفا بشود. (دیاکسید کربن خارج شود و در نتیجه استخراج بهتری انجام شود.)
ترجیحا، دمای آب باید بین ۹۰ تا ۹۳ درجه سانتیگراد باشد. قهوه و آب را با یک قاشق به آرامی هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام پودر قهوه کاملا اشباع شدهاند.
آب داغ را یکنواخت اضافه کنید تا تمام شود. در ریختن آب داخل فرنچپرس، تلاطم ایجاد نکنید.
پیستون و درب را بدون فشار دادن دست در بالا قرار بدهید.
بسته به میزان غلظت قهوه خود، اجازه دهید ۴ دقیقه بماند. این کار سلیقهای است، بنابراین زمانهای مختلف را امتحان کنید تا زمان مورد نظرتان را پیدا کنید.
با فشار دادن پیستون به سمت پایین، به آرامی قهوه را فیلتر کنید. پیستون را خیلی سریع فشار ندهید. زیرا، باعث خارجشدن تفالههای قهوه به داخل قهوه میشود.
در نهایت، قهوه را در فنجان یا لیوان بزرگ بریزید.
کلام آخر
دم کردن قهوه با فرنچپرس یک تجربه منحصر به فرد و لذتبخش از قهوه را ارائه میدهد و دارای مشخصات طعمی کامل با طعمی غنی و متعادل است. به طور کلی، دم کردن قهوه با فرنچ پرس امکان یک فنجان قهوه رضایتبخش و خوشطعم را فراهم میکند. لذت نوشیدن این قهوه را با ما و دوستانتان به اشتراک بگذارید. معمار تجربه دمآوری قهوه با فرنچپرس باشید.