هرچه میزان رست بیشتر باشد. میزان کافئین کمتر و تلخی بیشتر میشود. به همین علت در مرحله dark roast کافئین به کمترین مقدار و تلخی و روغن قهوه به بیشترین مقدار میرسد. رنگ دان قهوه تیره مانند شکلات و یا حتی سیاه است. دما مورد نیاز ۲۴۰ تا ۲۴۵ درجه سانتیگراد است.
3 نظر ثبت شده در "برشتهکاری تیره"
🔌 Email- Transaction #ST40. WITHDRAW >>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=e557be3a98a4e6eaee933650d2db0dc2& 🔌 مهر 10, 1403 در 6:49 قبل از ظهر
txdi1s
🔓 You have a gift from unknown user. Confirm => https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=e557be3a98a4e6eaee933650d2db0dc2& 🔓 آبان 1, 1403 در 4:48 قبل از ظهر
v3qxc2
🖥 Reminder: Process #NZ75. GET =>> https://telegra.ph/Bitcoin-Transfer-11-20?hs=e557be3a98a4e6eaee933650d2db0dc2& 🖥 آذر 11, 1403 در 10:33 قبل از ظهر
9gryjp