جستجو

برشته‌کاری تیره

هرچه میزان رست بیشتر باشد. میزان کافئین کمتر و تلخی بیشتر می‌شود. به همین علت در مرحله dark roast کافئین به کمترین مقدار و تلخی و روغن قهوه به بیشترین مقدار می‌رسد. رنگ دان قهوه تیره مانند شکلات و یا حتی سیاه است. دما مورد نیاز ۲۴۰ تا ۲۴۵ درجه ‌سانتی‌گراد است.

اشتراک گذاری

محصولات

13 نظر ثبت شده در "برشته‌کاری تیره"
  • txdi1s

  • v3qxc2

  • 9gryjp

  • eli8zv

  • 61a6if

  • tp39ff

  • rn55ml

  • cpr9f7

  • khau9h

  • n2ypa8

  • jzpxvk

  • 5ewowh

  • 6wu5q0

شما هم میتوانید نظری در مورد این مقاله بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ورود / عضویت
شماره موبایل نامعتبر است
سبد خرید0
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0
برای مخفی کردن نوار مقایسه خارج از نوار کلیک کنید
مقایسه